Dbáme na vaše soukromí
Pomocí souborů cookie a souvisejících technologií (např. pixely, SDK) a zpracováním vašich údajů (včetně jedinečných identifikátorů, údajů o prohlížeči) můžeme lépe přizpůsobit zobrazovaný obsah vašim potřebám.Pokud udělíte souhlas s ukládáním informací na vašem koncovém zařízení, s poskytnutím přístupu k údajům a s jejich zpracováním, včetně oblasti profilování, trhu a statistické analýzy, bude pro vás vyhledávání na Allegru snazší.Správcem vašich osobních údajů je společnost Allegro nebo v některých případech naši partneři 10 partneři), mezi něž patří „IAB Europe Trusted Partners“ (2 partneři). Informace o účelech zpracování osobních údajů našimi partnery naleznete v jejich zásadách ochrany osobních údajů.
Ukládání a/nebo přístup k informacím v zařízení. Personalizovaná reklama a obsah, měření reklam a obsahu, průzkum publika a rozvoj služeb. Zajištění bezpečnosti, předcházení a zjišťování podvodů a odstraňování chyb. Poskytování a zobrazování reklamy a obsahu. Ukládání a sdělování voleb ochrany osobních údajů. Přiřazování a kombinování údajů z jiných zdrojů údajů. Propojení různých zařízení. Identifikace zařízení na základě automaticky přenášených informací.
Zpracováváme vaše osobní údaje také proto, abyste mohli procházet naše webové stránky snadněji.Účely zpracování jsou podrobně popsány v okně nastavení, které se zobrazí po stisknutí tlačítka „UPRAVIT SOUHLASY“, a v Zásadách používání souborů cookie.Souhlas je dobrovolný a platí po dobu 12 měsíců. Můžete jej kdykoli odvolat nebo obnovit v záložce Nastavení souborů cookie. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.
Stav: nové
CASO DESIGN TC2400 SousVide indukční vařič, teploměr sonda
Parametry
Stav | nové |
Faktura | S fakturou s DPH |
Značka | CASO - Design |
Model | 2235 |
Kód výrobce | 2235 |
Hlavní barva | černá |
Provedení desky | keramické sklo |
Šířka výrobku | 30 cm |
Popis
Caso 2235 TC2400 indukční varná deska
Přesné smažení a vaření díky inovativnímu, přesnému teploměru ThermoControl zajišťuje přesné ovládání teploty.
Ideální např. pro SousVide, udržování pokrmů v teple, důkladné smažení masa a ryb pomocí snímače teploty jádra.
Nastavitelný teplotní rozsah od 40 do 160 °C, díky přesnosti na 1 °C díky technologii FineTemp
Indukční varnou desku lze používat i bez teploměru ThermoControl.
Termokontrolér Caso TC 2400
Jednoduchá indukční varná deska.
- Vaření a pečení v přesné míře díky inovativnímu a přesnému teploměru ThermoControl pro přesnou kontrolu teploty.
- Ideální například pro SousVide, udržující jídlo teplé, přesné vaření masa a ryb díky teplotnímu senzoru jádra.
- Teplotní rozsah nastavitelný od 40 do 160 °C díky technologii FineTemp až do 1 °C. Držák teploměru.
- Indukční varnou desku lze používat i bez teploměru ThermoControl (teplotní rozsah nastavitelný od 60 do 240 °C).
- Precizní vaření s funkcí Smart Control na 12 různých úrovních výkonu.
- Funkce časovače na výběr až 180 minut, výkon 2400 W.
- Intuitivní dotykové ovládání.
Vaření, udržování tepla a rozmrazování: polévky atd.
Pokud děláte polévku nebo lahodný guláš, doporučuje se udržovat teplotu 95 °C – mluvíme o vaření na pomalém ohni! Protože doba vaření může trvat až 3 hodiny, technologie ThermoControl také chrání před nepříjemnými popáleninami.
A naopak, při rozmrazování (zejména u velkého množství polévky nebo guláše) je důležité, aby se obsah nejen ohříval, ale aby se ohříval pomalu a rovnoměrně, aby se zabránilo převaření. Díky teploměru lze desku použít i pro bufety jako varnou desku.
SousVide (vaření při nízké teplotě).
TC 2400 lze použít jako vařič SousVide díky stupňům po 1 C. V kombinaci s vakuovým balicím strojem CASO a velkým rendlíkem mohou kuchaři pracovat při nízkých teplotách a připravovat maso, nádherně jemně a rovnoměrně ryby nebo zeleninu (vitamíny a aromata zůstávají zachovány). Chcete-li to provést, vše, co musíte udělat, je zavřít jídlo do sáčku CASO sous vide a vařit je v horké vodní lázni při nízké teplotě, což z nich dělá ideální předkrm pro vaření SousVide.
Dokonalé vaření: maso a ryby.
Mezi optimální teplotou jádra zkrouceného steaku, která se pohybuje od krvavého po střední a propečené, je asi 8 °C (průměrná hodnota).
V okolí 50°C je vzácností, již v průměru při 54°C a 58°C.
Se známým obecným pravidlem 3 minut vaření na stranu pro médium je velmi obtížné přesně určit teplotu v závislosti na tloušťce masa. Teploměr CASO Design ThermoControl zobrazuje přesnou teplotu na displeji desky a po dosažení cílové teploty se automaticky vypne.
Podmínky nabídky
Na Allegru každý váš nákup je bezpečný
Bezplatný program Allegro Protect chrání nákupy po dobu 2 let
Některé texty byly přeloženy strojově. Dejte nám vědět, pokud si všimnete jazykové chyby.